Bloggportalen Blogbiz gav författaren Anita Birgitta rekordstatisik

För knappt en vecka sedan startades Blogbiz. bloggportal och redan nu är det 90 bloggare registrerade. Flera premiumbloggare syns under varje ämne och fler kommer upp när allt blir färdigt då tekniker jobbar för fullt med sidan.

Vi har även massor av kända ansikten som snart kommer att synas på framsidan som våra ELIT BLOGGARE och det bli en överraskning. Ni kommer bli paffa när ni ser vilka kändisar som kommer att börja blogga hos Blogbiz och vi är så stolta över det.

Läs nedan om författaren Anita Birgitta hur hon fick rekordstatistik på Blogbiz och dessutom ännu mer statistik när hon klev ut i rampljuset och blev intervjuad. I intervju nämner hon dessutom Blobiz som blev ännu ett lyft för Blogbiz bloggportal.

Varför välja Blogbiz Bloggportal?

  1. Det är 3 olika företag som ligger bakom denna portal. Bla Exodus (träffade deras VD i går mer om det senare) som kommer se till att bloggarna kommer tjäna pengar medans de sover. Exodus kommer att bjuda in utvalda bloggare på en föreläsningsevent inom kort.
  2. Vi har en teknisk support för våra bloggare företaget 4code
  3. Vi har ett företag som jobbar heltid med att optimera utvalda bloggare och som även optimerar blogbiz.
  4. Alla våra bloggare får säker blogg som ger en bättre trust på google. Har du osäker ingång blir läsare och google varnad vilket genererar mycket mindre trafik.
  5. Vi ser till att ni växer och når en större publik så har du företag och vill börja blogga? Är du redan bloggare och vill flytta din blogg till oss? Maila till [email protected] eller registrera dig här så kommer du i gång direkt.

 

Anita Birgitta skrev en biografi vid sidan av bloggandet dvs en bok

Anita skrev en biografi om sitt äktenskap och boken “När två världar kolliderar” och gav ut den genom Solentro. Här kan du läsa om hennes tankar kring Blogbiz.se bloggportal.

https://anitabirgitta.se/2019/08/15/blogbiz-med-ett-helt-nytt-nytank/?fbclid=IwAR3DoBwkFpmABK6tXGBp6Q5fclJY_P98lLRzbjG0TjZ32tTfEOFXEVuPM1U

Mer om Anita Lindholm blogbiz författarblogg

Kuriosa: När Anita släktforskade dök det upp sysslingar i Wales. Hon och hennes syster har hälsat på.

Blogg: anitabirgitta.se

Hon säger också i intervju att hon kommer flytta till bloggportalen Blogbiz som också är den bloggportal jag själv bloggar på numera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *