Ny energidryck från familjen Spendrup

Jag driver Franchiseföretag i Uppsala några stycken och vi har då fått in energidryck från familjen Spendrup. Den fick genast massa stamkunder främst studenter, tjejer och som är medvetna om hälsan märkte vi.

På den stora butiken så fick vi testa dessa för att se hur det går. Överallt har jag sett att folk inom hälsa, spa mm har fått dessa för att testa. Själv har jag kontakt med Fredrik Spendrup som är VD för Spendrups och ska återkomma till honom för att tala om hur det går.

Jag har provat vissa av dem och jag älskade varenda en av dem. Det är utan socker så detta lockar mer än. någonsin just nu när det gäller energidryck. Det som hade varit bra om Fredrik Spendrup kunde skickat med T-shirt med deras logga på tex bild på energidryck med deras namn Spendrup. Jag kan då tipsa Fredrik att besöka hemsida som gör trycksaker för företag med din företagslogga på. Som våra anställda kunde använda medans de jobbade. Gärna också att det tex ska stå i samarbete med Waynes Coffee om det är på Waynes Coffee dessa ska serveras. Waynes Coffee är också ett svensk varumärke där vi riktar in oss på ekologisk, kravmärkt och Organic. Det är Waynes Coffee jag bla driver och har även fler projekt på gång. Så när jag startar upp mina andra företag kommer jag då använda mig utan T-shirt eller pennor med företaget logga på. Du kan även få profilkläder för företag och din egen business.

Produktmedia en namn att lägga i minnet

Alltryck är Sveriges bredaste sortiment av profil och reklamprodukter som profilkläder, sportkläder arbetskläder, skyltar, displayprodukter, presentreklam och Give-Aways med eget tryck. Produkter som även kallas Produktmedia.

Jag har ett otroligt bra nätverk av personer som jag kommer samarbeta med som bara väntar på att jag ska starta upp företagen. I dag läste jag om en tjej som sa att folk köper inte hennes produkter utan hennes förtroende dvs att bygga förtroende gentemot sina kunder är nog det viktigaste. Det spelar ingen roll vad du har för produkt så länge du inte kan bygga förtroende.

En logga är också ett förtroende och den ska du också ta väl hand om på samma sätt som du tar väl hand om dina kunder. Tänk dig en ryggsäck med företagets logga på den kommer att överleva 20 år fram minst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *