Jag vill bygga mitt eget hus i framtiden

Jag har vissa saker i livet som jag måste bli färdig med och när jag är färdig med dessa saker vill jag rita och bygga mitt eget hus. För jag är verkligen konstnärlig lagd och vet exakt hur ett hus ska se ut för att jag ska trivas med den.

Jag skulle definitivt ha en stor gård med höns, getter, får, gris och en katt som är ett måste. I varje bondgård ska det ingå en katt som bara softar och tar det lugnt. Sedan vill jag gärna att dessa djur ska komma bra överens och vara vänner i vått och torrt. Jag har kollat runt efter företag som bygger hus åt andra och fann LB hus som har visningshus och har tagit lite inspiration från den sidan. De har stilrena hus och jag tror säkert man kan göra lite ändringar själv också.

Jag har blivit av med massor av bördor här i livet detta år och är som en helt ny människa därför har jag börjat investera i mig själv och börjat resa oftare och letar efter fina visningshus. Jag har gjort en stor samhällstjänst och samlat alla oetiska människor på ett och samma ställe som kämpar emot sig själva just nu i hopp om att inte gå i konkurs. Jag är verkligen en övermänniska om jag har stått ut med sådana människor under 2 års tid. Nu slipper jag dem för evigt och kommer aldrig mer ha med dem att göra mer. Varenda en av dem saknar total värdighet och sänker sig själva genom omänsklig attityd. När de kunder jag hade mötte dem ville de inte ha med dem att göra. Ingen människa i min nätverk vill ha med dem att göra och alla i mitt nätverk övertalade mig att lämna dem.

Nu när jag har blivit av med dem som ej var rumsrena är livet som semester varje dag. Denna semester firas varje dag genom att jag vill bygga bästa fina hus åt mig själv. Huset ska användas som gästrum eller som konferensrum.

I detta inlägg lägger jag upp exempel på hur jag vill att mitt extra hus ska se ut. Det ska för mig inte bli en permanent bostad utan det är bara något extra jag ska ha om jag ska göra något speciellt som jag skrev ovan. Varje gång jag är utomlands brukar jag ta bilder av vackra hus med höga murar. Högt mur är ett måste för mig för jag vill ej att folk ska kunna kliva in hur som helst in i mitt liv. Jag har världens bästa jobb det enda nackdel är att vem som helst ibland kan tränga sig på och det är inte alltid man vill att “Idioterna” dyker upp hur som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *