Lotta Triller bjöd in mig på invingen av Klostergatan 5

Nedan ser ni Lotta Triller driver Triller mat & bröd som finns runt om i hela Uppsala. Jag har besökt Victoria som drivs av henne på Botaniska trädgården och den som finns i Linnés Hammarby som har flera äppelsorter i sin trädgård.

Lotta hon kan verkligen och är en av de duktigaste entreprenörerna i Uppsala. Klostergatan 5 var så fullt med folk när jag var där och jag kommer givetvis tillbaka för att få prova allt i lugn och ro.

Triller mat & bröd är stolt stöttare av:

Uppsala Stadsmission
Akademiska sjukhusets barnfond
Ung Företagsamhet
Sirius Bandy
Sirius Fotboll
Tris
Drivhuset Uppsala
IK Uppsala Fotboll

Nedan ser ni min svägerska Karolina Wendelin, Brorsson Emil och brorsdotter Madeleine (dotter till min bror Kempe)

Ett svar på ”Lotta Triller bjöd in mig på invingen av Klostergatan 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *