Därför handlar jag kläder online

På vardagar jobbar jag i en galleria i Uppsala och har sett att flera butiker stänger igen. De som stänger igen är oftast klädbutiker och skobutiker. Jag själv är bekväm och handlar numera på Lo ika som är unika kläder för oss kvinnor som är över 30 år. Lo ika har massor av varma sköna kläder för höst och vår. Det jag gillar är också de modeller de använder på sidan som känns naturliga. Kläderna är också väldigt unika och unika mönster.

De har även snygga smycken som ni kan se nedan

Det är enkelt att handla via nätet eftersom du surfar i lugn och ro och varorna skickas till dig på 2-3 dagar. Om inte kläderna passar så kan du skicka tillbak dem och beställa en mindre eller större storlek. Svårare än så är det inte för någon människa att beställa via nätet. Det som kan vara bekvämare i vanlig butik att du ser direkt vad som passar dig på plats. När det är sommar är det inga problem för mig att handla i fysiska butiker.

När det är vinter så är man ju också så frusen av sig att man inte vill klä av sig för att prova kläder. Då passar det utmärkt med varma kläder från detta unika varumärke.

En oversize tröja lagom till vintern till detta passande smycken som ni kan se ovan.

Jag har varit i Göteborg flera gånger och känner att det är en otrolig fin stad. Jag provade flera caféer när jag var där för att få inspiration. När jag besöker fysiska butiker i andra städer än Uppsala går jag aldrig in i butiker som Åhléns eller Indiska. Då går jag bara in i privata småbutiker för annars hittar jag inte det unika som jag är ute efter.

Jag gillar även hur de har matchat leopard byxorna till den ovetsize tröjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *