Klipper med alltid på Cutters i Forumgallerian

Nedan ser ni Amalia som är VD för Cutters innan henne var det Anders Myhre.

Jag klipper mig alltid hos Cutters för det går fort och de är duktiga. Det ligger också vägg i vägg med mitt eget franchise företag som jag driver. Nedan bild är taget hos mig på Waynes Coffee.

Nedan ser ni Amalias efterträdare gällande marknadsföring och sociala medier som heter Linnea.

Nedan ser ni mig och Linnea innan jag klipper håret.

Som barn hade jag alltid kort hår och folk förväxlade mig med en kille. På detta trodde folk att jag hette Anton så det hela blev jobbigt för mig.

Cutters är ett nytt och unikt drop-in koncept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet och pris. Effektivitet skapar de på Cutters genom att klippningen endast tar 15 minuter, kvalitet genom att de har några av landets bästa frisörer, dessutom erbjuder de alltid ett fast pris där alla klippningar kostar 299 kr oavsett kön eller typ av klippning. Jag brukar alltid toppa håret så lite som möjligt då jag vill att mitt hår växer och blir långt.

Självklart händer det att klippningen ibland tar lite längre tid, men du betalar ändå samma pris. De erbjuder inte tjänster som hårtvätt, huvudmassage, färgning eller slingor i håret, utan fokuserar istället på det vi är bäst på; bra klippningar och enkel styling. Hos oss vet du alltid vad du får och vad du betalar för. Ni kan fortfarande köpa schampo och balsam med Cutters eget varumärke. Jag har provat deras balsam som verkligen är som ett balsam för håret.

Nöjd-Kund-Garanti

De på Cutters har en önskan att alltid ha nöjda kunder och därför är det mycket viktigt för oss att leva upp till dina förväntningar. Har du haft en dålig upplevelse vid din klippning? Ta då kontakt med oss så hjälper vi dig.

Jag är alltid nöjd och detta är min 3:e gång hos dem. Cutters är från början ett norsk varumärke som numera även växer så det knakar i Sverige också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *