Färdig med frukosten sitter på konferens med Waynes Coffee

Finns inget roligare här i livet än att befinna sig på Waynes Coffee family konferensen. Vi är ca 100 franchisetagare från hela Skandinavien som möts för frukost, lunch, middag och massa roliga event.

De bjuder även in föreläsare och då sitter jag alltid med min laptop och antecknar allt.

Nedan ser ni vår VD Mats Hörnell som började dagen och välkomnade oss alla efter frukosten.

Nedan ser ni Waynes Coffees egen modell och ansikte utåt Daniel Nordström. Han är även vår produktutvecklare och det är han som alltid syns när nya grejer kommer in på Waynes Coffee.  Daniel är alltid glad och sprider otrolig bra energi. Hur man än mår så blir man genast på bättre humör om man ser honom även på 2 km avstånd. Det är höjden av att kunna sprida glädje.

Vår egen sociala media expert Annelie Ågren Östlund. Vi tog flera bilder för att jag inte var nöjd med någon av mina bilder. Till slut gav jag upp hur jag än gjorde så såg jag ut som en köttfejja.

Godis är ett måste inne i konferenslokalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *