Spännande att få prova en spikmatta

Man är van att se indier ligga på en spikmatta och tro att de har övernaturliga krafter över att de ens kan ligga på en sådan matta. Tänk på att vi har akupunkturknappar över hela kroppen som behöver stimulans och tänk att slippa nålar och i stället bara lägga sig på en matta som gör hela jobbet? För mig låter detta som en utmärkt idé att kunna vakna utvilad och känna att man inte har några smärtor den dagen man lägger sig på en rysk spikmatta från frisk.info.

Jag är sorten som provar allt inom hälsa eftersom sedan jag var 18 år gammal så har jag verkligen sökt med lykta över hela världen för att kunna få bukt med mina kroniska smärtor. Jag lider av kronisk hormonell migrän som jag får varje ägglossning och menstration. Migrändjävlen ger sig aldrig och kommer som på posten. Jag längtar till den dagen då min menstration helt upphör så att jag slipper detta helvete på jorden. För en gång i tiden skrev en man att den som har migrän vet hur det ser ut i helvetet. Tänk om helvetet vore migrän för evigt då skulle jag göra allt för att vara en god människa och slippa eländet.

Jag är ändå en god människa och värnar om goda människor och älskar goda människor. Jag skulle aldrig i livet smöra för en dryg person i tron på att jag då ska göra karriär via honom. För jag vet att om en människa inte har hjärta på rätt ställe så kommer han hitta sitt eget elände och jag vill då inte dela plats med en sådan människa. Jag tar avstånd från alla människor som inte har hjärta på rätt ställe. Jag är inte sorten som hämnas, men jag är en laglydig person och följer alla lagens regler. För jag vill aldrig hamna fel i samhället och få dålig rykte pga av 100 kr extra. Inte en för en miljon skulle jag svika mina medmänniskor.

Den enda last jag har i livet är min migrän för utan den så lever jag i paradiset både med min familj, företag och vänner. Så nu ska jag prova en spikmatta från frisk.info för att se vilken verkan den kan göra för mig. Ni kan också beställa en sådan spikmatta genom att uppge koden 11OKT19 så får ni hela 15 % rabatt och det inte är inte lite det.

Den kostar endast 329 kr och 15 % rabatt på den blir då 279,65 öre. Det är mycket billigare än att gå på akupunktur som kan kosta ca 600 kr och uppåt. Detta innebär att ni får akupunktur varje dag resten av era liv. För akupunktur gör att syre omsätts i kroppen och är den största anledningen till att man blir av med kronisk smärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *