Att starta företage i fel ända leder till konkurs

Hur gör man när man startar ett nytt företag tillsammans med andra människor?

Här ser ni min svägerska Karolina Wendelin på kaffeprovning. Hon kallar sig själv för kaffetunna för att hon älskar kaffe. Hon använder också kassasystem i den skönhetssalong hon driver.

Jag har lärt mig en sak på vägen är att aldrig påbörja ett arbete utan avtal som är giltiga. När människor vill skjuta fram avtal så ska du veta att de döljer något för dig. Man ska heller inte bete sig som om man vore börsnoterad så fort man börjar starta företag. Man ska även ha ett bra kassasystem när man startar företag.

Jag var delaktig i ett företag där de började sitt företagande med att resa jorden runt och trodde de var affärsmän. De var allt annat än affärsmän eftersom de reste för lånade pengar. Lånade pengar ska betalas tillbaka så man ska vara väldigt försiktig med lånade pengar. Jag är dessutom försiktig med tjänade pengar för det finns inget som tar så fort slut som pengar. Det var heller ingen som planerade hur ett företag ska skötas utan alla förväntade sig att kunderna skulle knacka på dörren. Trots att vi bara hade 2 olika produkter så ville de ha ett kassasystem som var avancerat och dyrt. Det finns otroligt bra molnbaserade kassasystem man kan använda sig utan när man driver företag. Hos Bexonline hittar man massor att välja bland som sysslar med traditionella affärsystem, kassasystem, butiksdatasystem, molnbaserade affärssystem, webbaserat affärssystem med mera.

Detta är bra att ha om man har tusen olika produkter att hålla reda på. Jag driver även andra företag där allt ovan är något vi har användning av och använder oss av varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *