Behandling för rynkor, ojämn hy och slapphet.

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade Plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument

JETT Plasma Silver är en behaglig, effektiv och djupverkande behandling, som också kan göras som kur på 6ggr. Behandlingen verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling, Microdermabrasion och Kemiska Peels mfl.  Syftet är då att ge ökat och mer långtidsverkande resultat.

Om man vill göra behandlingen som kur så är upplägget så att man första veckan gör 2 behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Efter ca två månader gör amn en uppföljande behandling. .

Behandlingen är uppstramande, fasthetsgivande, balanserande och den passar alla hudtyper och går att göra under alla årstider.

Här är en bild på en utav careandbeautys kunder efter att han har gjort en behandling med silvertippen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *