Vill du ha tillgång till ett café på din arbetsplats?

Nedan min drömkontor

Som bloggare kan ibland livet bli ensamt eftersom man sitter i sin ensamhet och bloggar. Det finns många yrken där man kan känna sig ensam tex fotograf, advokat, folk som jobbar inom alternativbehandlingar mm. För att råda bot på denna ensamhet så kan man hyra kontor på ett kontorshotell dvs Co Working. Detta innebär att man är flera personer som har ett eget rum i var men delar på café rummet mm. Hos Convendum så har du dessutom tillgång till  lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Så här skulle jag uppvakta mina gäster som nedan vackra service.

Många bloggare brukar sitta på café och skriva inlägg, vilket jag också gör varje vardag. Det som är nackdelen med café är att det ibland kan bli väldigt mycket ljud. Om jag ska tala med en samarbetspartner måste jag ha hörlurar på mig för att inte bli störd. Om jag i stället hyr in mig på en kontorshotell så behöver jag inte störas av ljuden.

Där får du också allt tillgång till WiFi, skrivare, gym och frukost. Det här med frukost gillar jag, men jag är stor fan av gym då jag är väldigt lat av mig. Ända sedan jag var barn har jag skolkat otroligt mycket från gymnastiklektionerna. Vem har sagt att det är roligt att träna? Jag gillar det inte helt enkelt. Skulle det vara nära dvs i samma lokal som jag bor eller på min kontor så hade jag velat träna lite varje gång innan jag går och duschar.

Jag hade också velat ha kontor i Palma för jag tänker och jobbar som bäst när det är varm. När det bli kallt då blir jag trög i huvudet och vill bara sova. Det har sina fördelar med andra ord att bli medlem för du får tillgång till så mycket. Gå in på sidan så får du se hur man blir medlem och så har du också kontaktuppgifter på sidan också. Ingen ska behöva jobba ensam hela tiden för vi alla är i behov av sällskap. När man tar fikapaus vill man kunna fika med andra kollegor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *