Tänk att ta med sig sitt hus överallt

Jag önskade att jag kunde ta med mig mitt hus överallt och slippa tänka på att packa upp och packa ner saker när jag ska vidare.

Jag kan tänka mig ett fritidshus som jag spikar fast på en båt och att denna båt ska segla överallt. Eller att detta hus ska placeras på olika ställen där jag kanske jobbar under en längre period eller där jag vill ta lite semester.

Det bästa vore att spika på en båt och sedan segla med båten runt hela Sverige genom berömda Fyrisån som går igenom hela Uppsala. Det ska vara ordentligt med lås och bod så att ingen ska kunna få insyn eller kunna kliva ombord hur lätt som helst. Sedan skulle jag kunna ha olika event på båten i varje stad som jag bjuder in kunder som vill prova något som jag har producerat. Detta skulle vara helt perfekt för mig som älskar att uppvakta kunder på olika event mm.

Jag har en gång varit på ett event på en båt i Uppsala. Det var otroligt roligt och givande samt så fick vi också en föreläsare som föreläste för oss. Denna gång vill jag göra samma sak och ha ett fritidshus som jag då och då kan lossa av om så behövs.

Hos Attefallsverket så bygger de enligt din önskan samt med en källarvåning till. I källarvåningen kan man ha som ett gästrum eller behandlingsrum för de som jobbar med alternativa behandlingar. Själv vill jag ha en stor sal som ett klassrum där jag kan föreläsa för folk om hälsa, mat och annat roligt i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *