I september tar jag min semester

Jag har jobbat hårt hela sommaren och snart tar jag ut min semester och åker 2 veckor till hemlig ort i Europa.

Söndagar vilar jag ut som mest för det är verkligen min enda lediga dag. Jag har lämnat vissa saker bakom mig tex gått ut ur ångestgivande styrelser och nu känns det som semester varje dag. Hamstern har dött och ändå vill de att hjulet rullar av sig själv. Utan mig är företaget dött och alla vet om det!

Så fort jag kommer hem är det 3 dagars konferens på Waynes Coffee och jag älskar våra konferenser. I dag ska jag köpa en ny mascara från märket Kanebo. De har de bästa mascarorna då jag har testat många som bloggare.

I går hälsade jag på mina fastrar som är över 90 år gamla. Min pappa föddes när de redan hade skaffat egna barn så de skulle lika gärna kunna vara mödrar till min pappa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *