Den sjuke har bara en önskan den friske har 100000000 önskningar

Jag tror att jag har tagit alla blodprover någonsin som finns att ta. Inte för att jag är född till att vara en hypokondriker utan livet gjorde mig till en sådan. Jag trodde ett tag att jag hade massa fel på hälsan och provade precis all hälsokost som fanns på marknaden.

Jag hade många gånger brist på D vitamin när jag gjorde blodprover. Så jag tog extra D vitamin som jag fick utskriver av min läkare.

Det finns en låda med små fack som man brukar ha olika spikar i en sådan hade jag med 15 lådor. I varje låda hade jag en vitaminsort. Jag tog med mig denna låda överallt och samlade ihop 15 tabletter och svalde i skolan. Varenda gång jag gjorde detta tittade mina klasskamrater på mig och skrattade. Sedan slutade jag med detta beteende. I dag tar jag vara visa oljor och 1 tablett med alla vitaminer varje dag. Jag mår mycket bättre i dag än när jag hamstrade på alla vitaminer i. en låda jag bar med mig överallt. Denna tid hade jag alltid tre olika väskor med mig överallt. Nuförtiden har jag bara två olika väskor en handväska och en för min dator.

Jag kommer köpa en väska som är av skinn för att endast bära med mig en endaste väska framöver. Nog om väskor nu ska jag åter berätta hur jag går till vida för att vara säker på att jag är full frisk. Jag tar man blodprover via medisera då de även finns i Uppsala i den stad jag bor. Medisera finns i flera olika städer det är bara att gå in på sidan och se vilket som är er närmaste stad. Jag brukar ofta kolla hur min blodstatus ser ut då jag har en läkare utomlands som då och då vill ha sådana blodprover från mig. Det blir då lätt som en plätt för mig att gå in på denna sida och beställa dessa prover. Så otroligt enkelt i stället som för ca 10 år sedan då jag fick ringa runt hela Uppsala för att få blodprover och alla nekade mig det. Ingen kan förstå hur frustrerade det var för mig att konstant få ett nej förr i tiden. Tacka vet jag att nu är jag inte beroende av att någon läkare ska ta beslut över mitt huvud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *