Jag har stora planer på att flytta

Jag bor just nu väldigt centralt i Uppsala och det tar mig ca 10 min att gå ner till Åhléns city. Fast jag känner att detta är lite för långt och vill flytta ännu närmare centrum.

 

Jag vill bo mitt på Stora torget i Uppsala och såg en gång en 10 rummare som hade en otroligt stor matsal så att man kunde ta emot massa gäster. Det är just detta jag drömmer om att det ska vara en stor konferenssal där man kan ta emot massor av människor. För jag älskar att utbilda människor och samtidigt också uppvakta mina gäster.

Jag är just nu i en verksamhet som kommer kräva att jag utbildar mina kunder. Jag har också ett företag bakom mig som jag kommer att samarbeta med när det är dax. Det är en otroligt stort företag som jobbar över hela Sverige.

När jag flyttar brukar jag packa allt i sin ordning och skriver då på varje kartong vad den innehåller. Jag är expert på att städa inför flytt då jag har flyttat massor av gånger i mitt liv. Nu ska jag åter flytta och då kommer att anlita en flyttfirma i Malmö. För vem vet jag kanske kommer flytta flera gånger runt i Malmö innan jag känner att jag har flyttat färdigt. Helst ska man köpa sin bostad och då brukar man inte flytta lika ofta som när man hyr hos någon hyresvärd. Den hyresvärd jag har nu är inte villiga att renovera trots att lägenheten är väldigt sliten därför väljer jag att flytta samt att jag alltid vill bo mitt i centrum oavsett vilken stad jag bor i.

Just nu köper jag inget nytt till lägenheten eftersom det blir mer saker att flytta på. Jag vill investera i inredning när jag har flyttat färdigt. Flyttfirma i Malmö ger dig gratis offert innan du beslutar dig för att anlita dem och de är experter på att flytta. De svarar inom 24 timmar så du kan känna dig trygg att du får en bra service. Lycka till med flytten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *