Hur ska en kvinna behandlas?

Sponsra inlägg i samarbete med Jemp Guld

Har ni sett filmen Stepford wifes?

I ett idylliskt villasamhälle någonstans i Connecticut är kvinnorna de perfekta fruarna. De lever för hushållsarbete och att laga gourmetmåltider till sina män. Men står allt rätt till? Det visade sig att kvinnorna var lobotomerade med en chip i hjärnan för att bli de perfekta kvinnor. Filmen handlar alltså om hur en kvinna bör behandla en man.

Så hur ska en man behandla en kvinna med 5 regler?

  1. Kom ihåg dagen då du träffade henne första gången.
  2. Kom ihåg hennes födelsedag och gör en överraskningsfest för henne ibland.
  3. Var alltid ärlig mot henne förutom hur mycket du tror att hon väger så hon inte skjuter dig på öppen gata.
  4. Var snäll mot hennes mamma
  5. Ställ dig alltid på hennes sida även när hon inte förtjänar det då kan du garanterat få ett ja när du friar till henne.

Nedan har du fina förlovningsringar från Jemp Guld.

Du hittar inte bara förlovningsringar utan även alliansringar, armband och massor av andra smycket. Du börjar alltid med en förlovningsring och ju mer ni kommer närmare henne desto mer kommer du att behöva uppvakta henne med.

Glöm inte att en kvinnas bästa vän är diamanter enligt många kvinnor. Även om pengar inte är det viktigaste här i världen så sa en klok kvinna “jag gråter hellre i ett slott än en koja”. Vad hon menade med att man behöver inte vara olycklig för att man är rik. Eller lycklig för att man är fattig. Pengar har en viktig orsak i en människas liv annars skulle vi inte utbilda oss i 15 år och sedan jobba resten av våra liv om nu pengar inte vore viktigt.

Störst av allt är kärlek

Oavsett vilken ekonomi du har så är kärlek det viktigaste av allt mellan människor. Man ska köpa förlovningsring när man verkligen älskar varandra för det är då den kommer ha mest betydelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *