Vill du också ha prinsessan Sofias bröllop?

Sponsrat inlägg i samarbete med Pourbon.se

När prinsessan Sofia gifte sig med prins Carl Philip så var båda med och bestämde i detalj hur allt skulle gå till.

Jag har mött en av bagarna som stod bakom prinsbröllopets tårta. Denna bagare berättade att hon fick åka till Stockholms slott flera gånger tillsammans med andra bagare för att gå igenom med prinsparet hur de ville att deras tårta skulle vara. Alla som jobbade med att ordna bröllopet för prinsparet skrev glada meddelande på sina dörrar i form av “Vi är borta hela veckan och ordnar blommor inför prinsbröllopet”. Tänk att stänga butiken i en hel vecka för att fira prinsbröllopet genom att ställa upp gratis. Det måste vara underbart att tillhöra kungafamiljen när människor ställer upp på detta sätt och ser det som en ära.

Hon berättade att det var prins Carl Philip som ville att tårtan skulle smaka lite crunch så att det skulle gnistra till när man tuggade. Denna bagare var mest arg för att hon hade fått jobba gratis åt prinsparet och jag upplevde att hon var väldigt bitter i överlag på allt och alla. Jag fick smaka på prinsbakelsen också och bara älskade den.

Nu kan du också få denna behandling när du gifter dig. Tänk dig själv att få bestämma exakt hur din tårta ska se ut och hur den ska smaka. Jag minns att prinsessan Madeleine valde en tårta byggt på bara macaroner. Jag har alltid tyckt att prinsessan Madeleine är den i familjen som klär sig finast och som också fick den finaste tårtan med makaroner.

För hos Pourbon kan man boka en tårtprovning där detta företag sitter ner tillsammans med dig och din blivande man och ni får då smaka och pratar igenom alla detaljer kring er bröllopstårta.

De har även lunchcatering!

De samarbetar även med några andra företag för andra önskemål som  till exempel med blommor, håruppsättning, sminkning, inbjudningskort, fotografering och underhållning. Du kan själv gå in på sidan och titta vilka de trivs att samarbeta med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *