Pitchers på 2500 kvadratmeter i Helsingborg

Jag har blivit inbjuden till VIP premiären för Pitchers i Helsingborg av själva ägaren till franchiseföretaget Pitchers.

Det är nämligen min kusin från mammas sida som är ägare. Jag är så otroligt stolt över min kusin som är yngst i hela släkten men störst i affärer. Alla sommarhus som ägs av släkten har hans pappa (min mormor) byggt och sålt till hela släkten. Han pappa var den 8:e person som betalade mest skatt i Mersin.

Jag har nog aldrig i mitt liv varit på en större plats. Det var hela 2500 kvadratmeter stort, ja ni läste rätt. Det är två våningar med 4 restauranger i konceptet samt massor av spelplatser för de som vill ha det roligt.

Det kommer även byggas ut en plats för 80 konferensgäster också så att de kan ha en happening samtidigt som vill ha det roligt tillsammans.

Nedan bilder är tagna innan alla gästerna anlände. Jag fick otrolig bra kontakt med många inbjudna. Min kusin som äger stället bjöd in oss tidigt innan alla VIP gäster anlände för att vi skulle få se oss omkring ordentligt. Han vet hur viktigt det är för mig att ensam få se allt innan andra gäster kommer.

I morgon kommer bilder upp av själva firandet!

Nedan är spelplatserna och man kan även på en av ställen ta på sig cyberglasögon och tro att man är på en helt annan plats.

Flera biljardbord

Överallt snyggt dukat för VIP gästerna som var viktiga personer inom näringslivet inbjudna samt mina släktingar från Turkiet. Alla fick kost, logi och hotell genom Pitchers. Aldrig fått sådan lyxig behandling under dessa dagar som jag fått genom min härliga kusin som äger Pitchers.

Det liger I Söder Gallerian i Helsingborg

Allt var snyggt och prydligt uppdukat

Nedan lite old fashion English style för finare matgäster

Detta är en trappa upp där du hittar bowling, biljard och annat spel.

Den härliga baren vi tätt besökte som inbjudna släktingar

En trappa ned och mitt emot hittar man Waynes Coffee även de hälsade jag på. De som driver Waynes mittemot äger alla 3 Waynes i Helsingborg och vi kommer åter mötas på konferensen i September.

Här ser ni massa spel och bowling

För att spela bowling så måste man ha på sig bowlingskor.

Röda mattan för oss inom näringslivets toppar och släktingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *