VIP inbjudan till Pitchers premiär i Helsingborg

Jag stanna först upp på First Hotell i Jönköping för att sedan åka vidare till Comfort Hotell i Helsingborg och checka in.

När vi checkade in frågade receptionisten om vi var här för Pitchers VIP Premiär. Allt detta med kost och logi betalas av Pitchers grundare och grundaren har även bjudit in släktingar till mig från Turkiet. Pitchers är franchise och ägaren tillhör familjen. Samma ägare driver också andra franchise kedjor inom mat och dryck som jag kommer berätta mer om senare. Jag kommer närvara på flera VIP premiärer så jag tar allt i sin tur ordning.

Just nu sitter jag på hotellrummet då jag håller på att byta om och har en stylist som fixar ordning mitt hår.

Nedan är First hotell i Jönköping som jag checkade in på i går. Nu sitter jag på Comfort Hotell i Helsingborg och bloggar.

Detta är hissen man ser ut i naturen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *