Funderingar inför nästa semesterresa

Sommaren börjar redan lida mot sitt slut och det känns tufft att hösten snart är här. För att jag ska kunna hantera säsongsskiftet bättre brukar jag planera resor och drömma mig bort. Även om de inte nödvändigtvis blir av är det alltid kul att leka med tanken.

Här är tre resor jag gärna skulle vilja göra i höst…

Las Vegas

Att bege sig av till ökenlandskapet Nevada vore i sig väldigt häftigt, och att krydda det med en resa till “Syndernas Stad” kan bara göra saken bättre. Skulle så gärna se någon föreställning med Cirque du Soleil och besöka The Bellagio Hotel som varit med i så många filmer. Men innan jag spelar där värmer jag nog upp hemifrån.

Barcelona

Spanien är ett av de länder i Europa jag gillar mest, och visst beror det på deras mångbottnade kultur och olika moden. Men också spelar deras passion för fotboll en stor roll. Jag är ingen fotbollsnörd på det sättet, men det vore en dröm att besöka Camp Nou. FC Barcelonas arena har omkring hundratusen åskådare på sina matcher. Dessutom har de Lionel Messi som hyllas som världens bästa spelare genom tiderna. Kan du föreställa dig den atmosfären…

Havanna

Att resa till Kubas huvudstad Havanna har alltid varit lite av ett drömresemål för mig. Inte minst för deras tropiska väder och att det ligger på Karibien. Det är också ett spännande land som hållit sig isolerat och inte gjort särskilt många affärer med andra länder, vilket betyder att de fått klara sig mycket själva och göra sina egna produkter. När jag tar ligger och bara tar det lugnt kan jag ibland tänka på hur det skulle vara att strosa runt längs gatorna på kvällen i ett Havanna som sjuder av kvällssol, fuktighet och livemusik.

Ja, låt mig komma bort i höst… Vad har du för drömresemål?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *