Mysteriet om den försvunna prinsessan Anastasia

Sponsrat inlägg i samarbete med VPNPortalen.se 

Mysteriet om prinsessan Anastasia som ville ärva Bank of England

Har ni hört talas om den försvunna prinsessan Anastasia? Hela tsarfamiljen blev bortförda och arkebuserade. Då var det själva tsaren, tsarinnan, 4 döttrar och arvprinsen. Efter detta mord på hela kungafamiljen dök det upp en kvinna i Berlin som påstod sig vara den yngsta prinsessan Anastasia. Medans hon levde kunde man varken bevisa eller motbevisa henne. Hon tog sig namnet Anna Andersson fram till sin död 1984. Man har tagit DNA tester på Anna Andersson och fått fram att hon inte ens var släkt med Romanovs. Hon hade kunnat ärva otroligt stora summor pengar som man trodde fanns på Bank of England. Det visade sig sedan att den banken var tömt på pengar.

Jag har sett fler filmer med Anastasia och sista filmen jag såg hette Sista tsaren som finns på Netflix. Den var både en lång film och som en dokumentär där sakkunniga i frågan återberättade historien kring världens då mäktigaste familj.

Genom VPNportalen.se kan du titta på amerikanska Netflix och hitta massor av fantastisk bra filmer. VPNPortalen.se jämför också olika VPN tjänster. Med en VPN tjänst får du en krypterat internetanslutning vilket innebär att du kan välja vilket land du surfar ifrån och får en anonym uppkoppling. Jag själv brukar koppla in mig på länder som Indien och Turkiet då jag gillar filmer från dessa länder. Jag bläddrar nästan varje kväll genom Nefflix filmer för att hitta en ny favorit att se. Just denna dokumentär/film om Anastasia blev klart min favorit. Det tråkiga var att de inte granskade Anastasias mysterium så mycket. De visade bara namnunderskrift som hon hade övat in på som motbevis att hon inte var en riktig prinsessa. Vad man kunde ha gjort var att göra en prinsessa på ärtan kontrollen på henne. Genom att lägga 20 madrasser på varandra och längst under en ärta. Om hon kunde sova med ärtan längst ner så var hon inte en riktig prinsessa. Om hon vred och vände på sig så var hon ju faktiskt en äkta prinsessa. Denna test gjorde prinsessan Märtha Louise av Norge för att kolla om hon var en äkta prinsessa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *