Ögonlockslyft utan kniv som håller permanent

Karolina Wendelin på Care & Beauty kan hjälpa dig att lyfta dina ögonlock utan kniv samt att behandlingen är permanent.

ETT Plasma är marknadens första och enda patenterade plasmaljusbehandling baserad på likström. JETT Plasma utför plasmaljusbehandling, som är en ny generation behandlingar.

Det är en effektivt huduppstramande och hudföryngrande behandling. Vi kan reducera linjer, rynkor, jämna ut hudton, minska pigmenteringar, ta bort kärl, reducera ytliga ärr och utföra icke kirurgisk ögonlockslyft samt reducera så kallade ”rökrynkor” runt munnen.

Plasma finns naturligt i eldslågor, tekniska apparater och kan ses vid tex åska när joner och elektroplasma utvecklar blixtar. Det upptäcktes för första gången 1879, och kallades då för “lysande materia” Artificiell plasma, som i plasmaljusbehandling, kan genereras genom tillförsel av energi till luftens ioniserade gas och skapar då en gniststråle. Artificiell plasma kan användas med både växelström och likström. Vid växelström blir gnistspridningen bredare och når olika djup. Med likström blir gnistspridningen smalare och når ett mer kontrollerat djup. Tack vare likström ger behandlingen med JETTplasma mindre trauma och återhämtningen blir kortare.

GULD TIP- teknologin, är en engångsbehandling där du kan behandla tex hängande ögonlock, rökrynkor, hals, bristningar och pigmentering.

Shirin har gjort ett minder ögonlockslyft med JETT plasma och dottingtekniken. ´Det skiljer 7 dagar mellan första och sista bilden. De små “prickarna” är sårskorpor som kommer att trilla av efter hand precis som ett vanligt “skrubbsår”.

Care and Beauty  bokar alltid en kostnadsfri konsultation innan du bestämmer dig hur du vill gå vidare med din behandling.

www.dermapromedical.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *