5 anledningar varför du ska äta gurkmeja

Sponsrat samarbete med Kosttillskottguiden.

Visste du om att gurkmeja bör ätas varje dag för att jag göra en bra verkan för kroppen. Visste du också om att det är bland de nyttigaste kryddorna på denna jord.

Det du inte visste om gurkmejan tar jag upp ned med 5 olika punkter som du borde veta mer om.

Gurkmejans egenskaper

Ditt husdjur kommer må bra om du mår bra

I gurkmeja finns ett ämne som heter mangan och järn. Det är också en utmärkt källa till fiber, vitamin B6, kalium och innehåller även friska mängder C-vitamin och magnesium. Den smakar knappt något så man kan använda själva kryddan i nästan alla maträtter. Är det jobbigt att laga mat med gurkmejan så kan du alltid använda dig utav kosttillskott hos Kosttillskottguiden.nu för där hittar du bla gurkmeja och proteiner. Jag har använt gurkmeja länge och jag märkte att min eksem blev så mycket bättre. Det konstiga är att om jag använder för mycket treo under en viss tid så blir min eksem också värre. Jag vet ej kopplingen till varför det blir så och skulle bli glad om någon visste detta och kunde maila mig om det.

Forskning tyder också på att gurkmeja kan vara bra mot cancer och långsammare cancercellstillväxt – speciellt cancer i bröst-, tjocktarms-, prostata- och lung- och barndomen leukemi. Min mamma fick bröstcancer för 2 år sedan och då rekommenderade jag henne att använda sig utav gurkmeja kapslar eller kryddan varje dag. Min mamma behövde därför endast två cytostatika behandlingar fast att de hade planerat in 6 sådana behandlingar för henne. Så nog har jag sett förändringar med hälsokostprodukter och därför också älskar att blogga om allt inom hälsa och personlig utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *