Jag umgås alltid med vänner i köket

Sponsrad inlägg i samarbete med Sörmlands kök

För mig är köket hjärtat i huset vare sig jag är ensam eller med mina väninnor. Alltid när jag är ensam sitter jag i köket för där har jag alltid på en halv meters avstånd.

När mina väninnor kommer på besök sitter vi också i köket tillsammans eftersom vi alltid vill dricka kaffe, te och äta kakor. Allt detta finns redan i köket så därför har vi fastnat i köket för evigt.

Därför anser jag också att man bör lägga mest pengar på att renovera sitt kök och göra sitt kök till den finaste platsen i hela huset.

Vad är mest iögonfallande i ett kök?

Det som tar mest plats på en människa är huden. Man brukar säga att huden är människans största organ. Så vad tror ni då att kökets största organ kan vara? Jo det är köksluckor och då önskar jag verkligen rosa köksluckor för jag gillar allt som går i rosa. Det ska vara lite Marie Antoinette känsla över köket anser jag. Sedan ska man också dekorera både köket och övriga huset med uppstoppade bakelser. Ni trodde jag skulle säga uppstoppade djur men jag är en djurvän så jag skulle nog aldrig göra det. Är även emot päls så det skriker om det. Något jag tycker är snyggt dessutom är kohud för det ger ett helt lyft till inredningen.

Jag har dessutom sett filmen Stepford wifes och Marie Antoinette och i båda filmerna har de fullt med rosa vackra bakelser och vackra klänningar som ser ut som bakelser. Jag skulle inte vilja ha klänningar som ser ut som bakelser eftersom jag själv redan ser ut som en levande bakelse på två ben.

Jag följer också på Instagram många inredningskonton och konton där de lagar mat eller bakar. Jag vill då gärna se rörliga bilder när det kommer till mat och bakverk. När det gäller inredning vill jag även se hur de inreder trädgårdar i nära anslutning till lekparker eller parker i överlag. Detta är i varje fall vad jag ägnar min mesta tid på dygnet till nämligen följer olika inredningskonton på Instagram.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *