Lev din dröm med både föreläsning och resor

Tänk så roligt att kunna resa och dessutom få otroligt roliga seminarium. Jag älskar olika typer av seminarium och då mest inom attraktionslagen och kvantfysik.

Jag älskar helt enkelt att lära mig något nytt och har fått göra det otroligt mycket sedan jag började blogga på heltid. Folk kan tänka vad är detta hon är på seminarium hela tiden medan en annan kan tycka att jag aldrig få ledig tid för att kunna befinna mig på olika seminarium. Det finns inget roligare än att de dessutom bjuder på fika medans man sitter och lyssnar.

Nedan bild hittade jag hos min f.d pressansvarige Mediamamman när jag föreläste för nätverk av affärskvinnor på ett fint hotell i Uppsala.

Jag älskar även att uppvakta andra människor med fika och därför jobbar jag med fika. Jag älskar allt som har med kaffe och te att göra samt 7 olika kakor. Även om jag mer är en bakelsemänniska än en kaka eller cookie människa.

Som bloggare jobbar jag mycket med IT och därför är det också viktigt för mig med IT säkerhet och molntjänster. Det spar mycket plats på min dator när jag använder mig utav molntjänster. Netnordic som det fint heter har alla dessa lösningar på IT säkerhet och molntjänster. De erbjuder dessutom seminarier i Sverige och även i Köpenhamn. Jag har dessutom varit 2 ggr i Köpenhamn och bara älskade staden. Det var säkert den lyckligaste perioden i mitt liv så jag åker gärna dit igen med min man och njuter av både seminarium från Netnordic samtidigt som jag tar del av deras olika seminarium och lär mig något nytt hela tiden. Vill ni också ta del av dessa seminarium så kan ni besöka deras hemsida och titta er för vilket som passar er bäst.

De har även förutom Köpenhamn seminarium i Malmö, Stockholm och Göteborg som avslutas med en härlig god lunch. Jag är den som föredrar att äta och lyssna samtidigt så det hade inte gjort mig något om jag fick äta medans jag lyssnade för jag har svårt att sitta still för länge.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *