Om det fungerar för hästen fungerar det för mig också

Sponsrad inlägg i samarbete med Octean

Om en produkt fungerar för en häst som inte ens vet vad det är den får i sig borde samma produkt fungera även för oss människor.

Jag har även sett alternativa behandlingar som man gör på djur som har blivit sjuka och ser att det fungerar. Då tänker jag att detta ej kan vara placebo effekt och borde då fungera på oss människor. Jag själv har alltid tjatat om att jag har ett bra immunförsvar, men på senare år har jag funderat över om den verkligen är så bra som jag dessutom skryter om. Jag må aldrig bli förkyld men jag har hudproblem och hormonell migrän som ingen läkare på denna jord kan svara på varför jag lider av. Detta tycker jag är väldigt märkligt som om jag vore den enda människa på denna jord med hormonell migrän. Finns det fler än jag på denna jord får ni jättegärna höra av er till mig och berätta hur ni blev fria från era hälso problem.

Oscillococcinum är ett registrerat homeopatikum som används av miljontals människor världen över. Det används vanligast under höst och vintertider och är en självklarhet i husapoteket. Det finns folk som även använder dessa piller till sina djur med viss försiktighet för att det även hjälper djuren över vintern att aldrig bli sjuka. Jag har provat mycket inom homeopati och vet att allt inom detta område verkligen fungerar. Lätt att ta för både barn och vuxna. Innehåller 6 engångsdoser med granuler som man låter smälta under tungan.  Allt ska vara lätt att använda så jag vill verkligen använda dessa saker för att må bättre.

Det finns också ett bra ordspråk som säger att den sjuke har bara en önskan och den friske har många önskningar. Tänk att den friske har bara en önskan och jag är nog en av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *