Att låna ut sin kropp till andar

Har du någon gång varit nyfiken på människor som lånar ut sina kroppar till andar? Jag har varit på en magisk afton hos Maria Therese Agerhill Bohman i Agersta och fått uppleva hur transmedium går till.

Jag vi satt i rund ring allihopa och man vill absolut inte förstöra ringen för då kan det bli störningar. Sedan fick vi lyssna på musik för att komma i rätt balans allihopa. Sedan startade Marita Pettersson seansen genom att låna ut sin kropp till andar.

Jag hade migrän när jag klev in i rummet och när hon väl satte i gång så försvann min migrän. Jag blev också otroligt sömnig under denna seans på ett sätt jag aldrig upplevt förut. De gångerna jag blir riktig sömnig är när jag går kurser i healing och nu när jag fick uppleva hur Marita lånar ut sin kropp till en annan ande dvs väsen. Skillnaden mellan oss och andevärlden är att vi har en kropp de har inte en kropp men båda har en ande.

Kursgården i Agersta är utanför Uppsala här finns bl.a hästar och ridshop. Det är bra att kursgården är utanför Uppsala för man blir aldrig störd av bilar, moped eller människor som går förbi. Ibland kan man höra en häst gnägga och det är alltid välkommet.

Nedan ser ni Marita Pettersson med sin man och högra hand.

Anden som talade genom henne till oss sa mycket bra saker som jag förknippar med Jesus ord i Bibeln. Det är helt enkelt visdomsord som vi alla människor borde ta till oss men inte alltid gör det. Man tror att snällhet och visdom är en hinder i att lyckas här i livet.

En av deltagarna nedan heter Gunilla och är en väninna till min mamma sedan tidig 80 tal.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *