Vad ska man jobba med för att tjäna pengar?

I dag berättade en kille för mig om ett företag som gör studentmössor och hur de blev otroligt ekonomisk oberoende av detta. Tänk er själva så många nybakade studenter det blir varje år och dessutom år efter år.

Är man ensam om just studentmössor så är det ju bra, Men jag tror att snart kommer någon annan få samma idé och skapa nya studentmössor.

Stora produkter har höga lagerlokalkostnader

Något jag tror man alltid kan tjäna pengar på är det folk använder varje dag. Det ska då också vara något som inte tar stor plats i en lagerlokal. Eller så ska produkten ej kosta för mycket per kvadratmeter i en lagerlokal. Tex mjölk tar stor plats och du tjänar inte så mycket på att sälja den vidare. Dryck är inte heller något att satsa på. Något jag tror är en bra produkt är tex kryddor som tar liten plats men nackdelen är då att en liten burk svartpeppar räcker så länge att produkten blir kvar liggande för länge i en lagerlokal.

Därför ska du ej satsa på mejeriprodukter

Jag tror heller inte på livsmedel som har kort bäst före datum ex mejeriprodukter. Det måste vara något som tar fort slut, är lagom litet och lång datum. Så vad kan då detta vara om du får välja fritt bland all livsmedel. Kom också i håg att det ska användas att nästan 50 % av alla hushåll.

Ett tips är att öppna ditt skafferi och titta runt för att se vilket livsmedel du använder varje dag. Öppna ej ditt kylskåp för där hittar du bara livsmedel med kort bäst före datum.

Låna ej pengar från banken

När du väl har hittat din produkt så behöver du ett nätverk och pengar. Har du inte pengar kan du alltid låna pengar från banken eller försöka vinna lite pengar. Detta kan du bäst göra hos Mega Millions i Sverige. Du kan också börja spara pengar för att i framtiden kunna göra något sådant. Bästa tips är också att om du har barn att du börjar spara redan nu för deras framtid så att de slipper långa. När du börjar låna så börjar pengarna ticka dvs du börjar skuldsätta dig och för varje månad så ökar dina skulder eftersom ditt lån blir ränta på ränta.

Bannlys mässor, event och egen butik

Något jag har lärt mig i business är att det är sådan slöseri av tid med olika mässor, marknader och event. Man ska inte ens sponsra kändisfester med produkter för det är bara bortkastade pengar. Vad du kan göra är att dema dina produkter på de livsmedelsbutiker som dina produkter redan är återförsäljare till.

Det absolut sämsta du kan göra är att öppna en egen butik för helt plötsligt får du då en hyra, el och personalkostnader. Man ska låta andra göra arbetet åt den dvs andra ska betala hyra, betala din personal och betala din el. Varför vara helt dum och göra detta arbete själv när du aldrig kommer bli rik på en butik?

Detta var tips från mig eftersom jag hellre vill lära mig av andras misstag än att själv begå dem. Jag tänker bara logiskt och därför också lyckas när jag väl besöker kunder. Ärlighet vara längst i business oavsett vilka färdigheter du har. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *