Perfekt betjänt när det är varmt ute

Det finns nog inget jobbigare än att storhandla. Allt tungt som ska bäras och massa ungar som springer omkring och gör det hela ännu jobbigare.

Det bästa sättet att handla med eller utan ungar är nog lådcykel. Tänk att gå in med den i butiken och bara lägga in allt du behöver i din vagn. Om det ej går att ta in den i butiken så kan du låsa den och sedan lasta på allt du har. Du cyklar hem och tar in din cykel in i hissen och ända in i din lägenhet utan att bära minsta lilla tyngd. Även om du som jag har garage nedanför din bostad så måste du fortfarande tömma bilen på påsar och lasta in dem i hissen. När du väl ska kliva ut ur hissen så måste du lasta in dina varor från hissen hem till dig själv. När du har lastcykel så behöver du inte lasta en enda meter till. Allt följer automatiskt med när du cyklar med den.

Det är också bekvämt att använda sig utav en lastcykel när man ska på picknick med familjen. Då gäller det att båda föräldrarna har en varsin. Man kan lägga ett barn i varsin vagn och även matvaror på den plats som är över.

Tänk så roligt man kommer att ha om man slipper bära massa matvaror och massa barn som springer omkring. Du har på detta sätt allt samlat på en och samma plats. Allt du kan tänka dig ta med dig som parasoll, filt, bikini, dryck, kött att grilla, korv att grilla. Precis allt får du plats med. Det du inte ska ha när ni är färdiga lägger ni i en separat påse och slänger i närmaste papperskorg. Det ni ska ta med er kan ni först skölja sedan åter placera i dessa lastcyklar och åka hem bekvämt. Glöm ej hjälm på era barn när ni kör era barn i dessa lastcyklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *