I dag Seans i Transmediumskap med Marita Pettersson

Denna dag har jag verkligen väntat på att få gå på Seans i Transmediumskap med Marita Pettersson.

dagens horoskop

Tien Sen Tie är Maritas närmaste samarbetspartner från Andevärlden och huvudcontroller i The circle of the rainbowbridge, som under 10 år  är Maritas utvecklingscirkel i fysiskt mediumskap. Här får du träffa Tien Sen Tie som brukar ge både djupare filosofi tillsammans med sin glädje och torra humor. Vanligtvis brukar han prata om livet och i dess eteriska världens fortsättning, utifrån gruppens sammansättning och behov.

Marita  har inte någon insyn eller delaktighet utan är i ett djupare trans tillstånd. Under en transseans kan ni också uppleva healing, fysiska fenomen och upplevelser då det är ur en högre energi som byggs upp i rummet.

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på [email protected] eller 0702-106822.

Din investering: 460 kr inkl fika.

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *