You should be where I am

Enligt attraktionslagen så attraherar vi in 3 gånger så mycket som vi ger ut. Önskar du någon gott i hjärtat så kommer du få 3 gånger så mycket tillbaka.

Tänk bara varje gång någon får något vi själva saknar och hur vi då reagerar. Vi känner då direkt en sorg inom oss för att vi åter blir påminda om att någon har det vi själva inte har. Detta är också ett sätt att ge ut dvs du känner sorg när någon känner glädje i sitt liv. Du känner sorg just för att den personen har fått glädje i en form du hade önskat dig.

Jag var väldigt besviken på en person för många år sedan och såg bara att allt gick bättre för personen medans det för mig gick utför. Varje gång tänkte jag “you should be where I am”. Jag önskade att personen fick genomlida det jag gick igenom. Jag kunde inte känna glädje med denna person dels över min besvikelse och dels för hur allt gick så bra för människan.

Nu kan jag känna glädje för denna person och kan bemöta allt som går bra i personens liv. Detta har fört med sig att det även börjar gå lika bra för mig numera. Just för att livet går nu bättre för mig har jag stora planer på gång. Jag vill byta bostad och bo närmare centrum och då ska jag ha flera balkonger som är inglasade dvs balkonginglasning. Ju större balkong desto större nöje för mig. För jag vill nämligen ha olika bjudningar på min inglasade balkong eller veranda.

Det som är så bra med balkonginglasning är att man både kan sitta där när det snöar och regnar. Det bästa måste ju vara att ha en julgran i sin inglasade balkong och fira jul. Eller sova där när det snöar och att det då ser ut som om snön faller direkt på dig. Balkonginglasning skulle verkligen bli fint här.

Nedan är bild från Vaksalaskolan vid Vaksalatorg där jag bor. Jag älskar Gunnar Leches byggnader och här är en av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *