Hur jag går till väga när jag startar nya bolag

Alla människor drömmer vi om att få göra något som bara tillhör oss själva. Man vill kunna ta egna beslut och inte behöva blanda in massor av aktörer för att få en affär att gå i hamn.

Det finns fördelar med att blanda in andra människor om det gäller områden som man själv inte förstår sig på. Fast just när det kommer till livsmedel känner jag att jag mycket kunskap att jag klarar mig väldigt bra själv.

Jag har egna företag och för att jag är egen företagare så får jag följa med på olika roliga event både inom Uppsala och Stockholm. Jag blir även inbjuden utomlands som till Fashion Week i både New York och Paris men just mode är inget jag brinner för. Hade det handlat om livsmedel hade jag övervägt och åkt. Nedan bilder är från i går då vi som är egen företagare blev inbjudna till gårdsfest en trappa ovanpå Forumgallerian. På somrarna är vi upp på taket som ni kan se på bilderna. På vintrarna stänger vi gallerian och har då fest inomhus med massor av mat, dryck, tipsrunda mm

Man kan också ta ett lån när man startar nytt bolag om man inte vill vara beroende av någon utomstående. Du kan även ansöka om ett snabblån. Vissa tar in investerare för att kunna göra något med bolaget. Investerare brukar då få inflytande i bolaget, men inte är med och jobbar aktivt.

Du kan då jämföra dessa lån så att du enklare kan ta beslut om vilka räntor som gäller och jämföra dessa med varandra. De har också Lendo på hemsidan ett namn jag hör dagligen när jag sätter på radion i bilen.

Det som är bra med att jämföra lån är för att du också ska se hur mycket räntan är på olika företag som lånar ut pengar. Att titta på räntan är nog det viktigaste om du frågar mig för om den är för hög så kan de också vara svårt att betala tillbaka. Helst föredrar jag att inte ha några lån alls utan starta något från start och låta det sakta växa fram.

Ibland kan man behöva lån när man hoppar på något som är helt oplanerat tex har jag fått frågan att investera i mark utomlands. Vi är då flera som kommer att gå ihop för detta projekt och vad gör vi då? Jo då tar var och en ett lån för att kunna arrendera en bit mark i var. Just nu sitter alla och spånar ingen har bestämt sig. Men den dagen då vi bestämmer oss för att köpa mark så vet vi också vart vi kan vända oss för att jämföra lån nämligen hos ta lån.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *