Min dröm är att aldrig behöva gå ut

Om jag fick bestämma skulle jag vara hemma dygnet runt. Den som har råd att bara vara hemma är också rik enligt mig.

När jag ser nedan djur som väntar på sin matte/husse blir jag så glad för att matte/husse äntligen får vara hemma och ta emot nedan trevliga djur. Själv ska jag nu på ett mycket viktigt möte och i morgon tisdag har jag ännu viktigare möte på dagen. Jag är i gång med två nya företag där jag har majoritet och kan också planera mer långsiktigt utan stress. Teamkänsla är A-O i ett företag och dessa två företag är tillsammans med otroligt duktiga entreprenörer som också har social kompetens.

Jag vill med detta inlägg tacka Tobias som har gjort det möjligt för mig att vara med på denna resa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *