Transmedium när du vill komma i närheten av andar

Jag är otroligt stolt över att jag har varit i tv många gånger både lagat mat med kändiskockar och i Outsiders.

Detta har fört med sig att jag kan leva heltid på bloggen. I outsiders berättade jag om att jag var en reinkarnation av en syriansk hertiginna.

Andlighet är något vi alla kommer i kontakt med förr eller senare i livet. Hela världen håller på att gå igenom en transformation. Det som intresserar mig mest inom andlighet är transmediumkap. Jag ska nämligen på seans i Transmediumskap med Marita Pettersson.

Maritas närmaste samarbetspartner heter Tien Sen Tie från andevärlden så klart. Han kommer då genom att låna Maritas kropp ge oss vägledning. Marita själv kommer då befinna sig i djupare trans. Eftersom energierna är höga kan man uppleva healing. Tex vid sådana tillfällen brukat min migrän släppa genast.

 

Pris 460 kr inklusive god fika. Är du intresserad kan du kontakta Maria Therese på mariatherese@mithera.se eller ringa 0702106822.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *