Nya funktionsdrycker på Waynes coffee

Vi kommer att testa 3 nya funktionsdrycker på 16 utvalda enheter runtom i Sverige, testet görs i samarbete med producenten Spendrups som inledningsvis kommer att sponsra enheterna med ett flak av varje smak samt även skicka ut skyltmaterial som ska stå/fästas i anslutning till drycken beroende på drickes kylens utformning. Testerna kommer inledas någon gång i slutet på V21.

Spendrups kommer utöver sponsringen av drycker promota testenheterna med lokal marknadsföring i sociala medier för att leda in en specifik målgrupp i kaféerna, samt på några enstaka enheter även sampling.

Dryckerna är i segmentet energidryck och är helt nya på marknaden, man har helt enkelt uteslutit dåliga ämnen samt använt sig av naturliga juicer som smaksättning.

Vi kommer följa rekommendationen och sätter åldersgräns på 15 år för dryckerna då innehåller höga halter koffein och andra uppiggande ämnen.

Två av dryckerna är så kallade energidrinkar som ska göra en piggare medan Kiwi innehåller Vegansk BCAA med aminosyror för uppbyggnad av muskler vid träning.

Smakerna är enligt nedan:

 

  • Energy drink Wildstrawberry
  • Energy drink Pear (koffeinfri, innehåller ginseng)
  • Kiwi BCAA (innehåller vegansk BCAA)

De enheter som blir först ut med dessa är nedan ställen. En av dem är den Waynes coffee jag driver. Driver nämligen några stycken i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *