Jag vill anställa en butler

För att kunna anställa en butler och kock så behöver man först tjäna pengar på en högre nivå. När man har gjort det då är det nedan aktörer jag kommer att anställa först nämligen:

1) Massör
2) Kock
3) Butler

Folk tror att så fort man registrerar ett bolagsnamn så är man rik per automatik. Ingen har förstått att det krävs mycket energi bakom varje bolag innan man kan tjäna pengar. Folk vill ha snabba pengar och jag brukar alltid säga att det finns inga snabba pengar. Allt sker i en viss ordning och denna ordning gäller i alla världens hörn.

Jag är inne just nu i ett bolag där alla har en varsin uppgift och alla gör sin uppgift galant. Vad det är för bolag avslöjar jag inte, men jag kan säga att jag är nog den som gör minst i bolaget.

Nästa år så tror jag i varje fall att detta bolag kommer att växa. Jag har alltid älskat att jobba med livsmedel och kommer som jag känner nu att alltid älska jobba med det.  Visste ni att marknadsföring stiger med 25 % varje år? Visste ni att i den galleria jag jobbar på så fanns det förut 5 skobutiker och nu är det bara en kvar? I dag fick jag veta att även den håller på att slå igen. Detta för att allt mer folk köper sina behov på nätet. Därför tror jag också att mathandel på nätet kommer att växa ännu mer. Därför kan man se olika matkassar på nätet och du kan nu gå in och göra ditt eget val vilken som du trivs bäst med. Förut har jag fått massor av olika matkassar från massor av olika varumärken. För mig kändes det som att öppna en tidig julklapp. Jag gillar att bli överraskad när det gäller matkassar. Jag gillar när de själva har plockat ihop vad de tror skulle passa just dig. Ni vet väl hur det känns när man öppnar sitt eget kylskåp och aldrig hittar något att äta. Öppnar man andras kylskåp så tycks det finnas massa olika saker att äta. Man blir liksom sugen på allt hos andra. Det är denna känsla dessa matkassar ger mig dvs väcker mina sinnen till fullo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *