Skip to content
Uncategorized

Kan man nätverka på sin arbetsplats?

Hur bekvämt vore inte det att kunna nätverka på sin egen arbetsplats.

Detta kan du göra om du hyr ett kontor på ett kontorshotell. Sedan också hoppas på att det är många olika aktörer och från områden där du skulle vilja nätverka.

Kaffe och frukt ingår det kan du läsa mer om nedan. Nedan bild visar latteart som jag har gjort. Tror ej lattedrycker ingår.

Jag själv önskar att flytta närmare centrala Uppsala och bo så pass stort att jag både kan bo där och ha kontor. Inte nog med kontor jag vill så gärna att det ska finnas stort kök och sittplatser för ca 20 personer. För jag älskar att ha olika event och bjuda in folk. Jag skulle också vilja hyra kontor på ett kontorshotell som har en perfekt konferenslokal där man får plats med mycket folk för event.

Jag håller också på att starta upp nya företag där jag verkligen kommer att behöva stora utrymmen för att bjuda in kunder. Jag älskar att förbereda, duka upp och uppvakta kunder. Det är nog också därför jag jobbar i service branschen för att jag aldrig tröttnar. Jag är också den som alltid lagar mat så länge jag har någon som vill äta den. Äter sällan den mat jag själv har lagat utan föredrar att äta ute alla gånger.

Jag är inte heller en person som vill ha hjälp utan jag vill hellre ha sällskap medan jag utför mina uppgifter. Har jag inte sällskap brukar jag sätta på en favoritfilm som jag redan har sett förut. För då vet jag redan vad den handlar om utan att behöva titta på den och så kan jag utföra massor av jobb samtidigt.

I Solna har de Hagalunds kontorshotell där du kan hyra in dig på deras kontor. Jag älskar sådana kontorshotell där man kan se en geografisk tavla utanför som visar vilka företag som hyr kontor på kontorshotellet. Jag brukar dessutom fotografera sådana tavlor för att kolla närmare på vilka jag skulle kunna samarbeta och knyta kontakter med.

Du får också tillgång till köksutrymme samt att kaffe och frukt ingår varje dag. Du kan spara på frukten och ge det till dina gäster i stället. Kaffe är ett måste på varje kontor anser jag annars fungerar det inte för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *