Utbildning och arbete på ett och samma ställe

 

Håller du på att gå i villa tankar? Skulle du då vilja mäta med seriösa tekniker?

 

Är du som jag mån om trygghet? Då har du hittat rätt för de på Rios bygg- & anläggningsmätning har många års erfarenhet som mätningstekniker inom byggbranschen. För som du vet så ger övning färdighet. Här har de övat mycket och länge ska du veta.

Dessutom erbjuder de utbildning och teknisk support. Jag hade anlitat dem för jag vill inte bara ha hjälp utan vill också ha utbildning och lära mig allt från grunden. Samt så vill jag ha personlig support om det är något jag behöver hjälp med. De utför tolkning av koordinater till utsättning av allt ett bygge kan omfatta som till exempel:

Hushörn, stom-/baslinjer, formsättning, VA, armering, håltagning, utsättning av smide och stål, höjdsättning, utfackningsväggar, prefab montage, gjuthöjd, VVS och innerväggar m.m

Jag har alltid velat ha en lusthus i min trädgård där man kan ha kundmöten och då ska det vara en avlång lusthus. Det ska även finnas värme så att man även kan vara där på vintrarna. Jag vill också att det ska finnas dusch, toalett och kök. Om dessa saker inte finns ser jag inget värde i att ha ett lusthus i trädgården.

Skulle vara kul att äga ett stort lusthus i närheten av centrala staden för att även där kunna ha sina kundbesök.  Nu vet jag inte riktigt vad man menar med Hushörn som det står lite ovan denna text. Låter som ett hörn som tillhör ett hus i alla fall. Jag fick bilden av ett lusthus som sitter fast med ett vanligt hus. Kanske har jag fel, men det var den bilder jag fick i varje fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *