Träffade bossen på Clarion Hotell

Jag har träffat VD Susanne Boije Fredlund på Clarion Hotell i Uppsala. Första gången vi träffades var för flera år sedan då hon kontaktade mig och fråga om hon kunde få bjuda mig på lunch. För mig var det otroligt trevligt att Susanne tog kontakt med mig.

Sedan dess så har vi träffats flera gånger och diskuterat business ihop.

I går hela dagen hade jag 6 möten inbokad och det är nästan mer än vad jag klarar av på en dag. Susanne ställde mig också frågan “hur hinner du?”. Ja hur hinner jag? Det huvudet inte gör får fötterna göra. Jag hinner för jag vet hur jag sätter ihop en perfekt schema utan att anstränga mig. Jag gör helt enkelt det jag tycker är roligt och då märker jag inte ens av att jag jobbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *