För mig är en bra peeling A och O för huden

M Picaut vinnare på Swedish Beauty Awards har skickats hem till mig för att jag ska prova mig fram.

Jag använder den både i ansikte och kropp när jag duschar fast att den är avsedd för bara kroppen. Jag har en väldigt tålig hy i ansiktet så för mig räcker inte bara en peeling utan jag blandar även ut den med espresso sump för bästa resultat.

Jag gillar att den är väldigt naturlig för skönhet och hygien ska kännas som att man är på en båt i en å i Uppsala. Förstår ni hur jag tänker?

“Ingenting slår en hudprodukt som har en massa krut i sig, men samtidigt är snäll mot huden och gör den len som sammet, säger Mette Picaut” grundare till den ekologiska hudvårdssuccén. Jag håller helt med Mette om att jag fick huden len som sammet. Jag har många produkter hemma från just detta märke.

Amazing Effortless Body Peel Mask innehåller vindruvskärnor och naturlig salicylsyra från pilträdsbark som ger en dubbel peeling-effekt, aloe vera som lindrar, svalkar och lugnar, citronmyrten som har en stark antibakteriell effekt och M Picauts signaturingrediens havtornsbär som ger huden en vitaminboost av C-vitamin och antioxidanter.

Amazing Effortless Body Peel Mask är den fjärde produkten i M Picauts kroppsserie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *