Att vara klädd upp till tänderna

När det är gala eller fest då brukar jag vara uppklädd ända upp till tänderna. Jag vill också alltid vara fin när jag jobbar.

Jag har ett jobb som kräver att jag står väldigt mycket eftersom jag driver 2 olika franchiseföretag. Bara för att jag jobbar med service innebär det inte att jag ska gå omkring med några tråkiga tofflor. Jag vill gärna att det jag har på mig ska beskriva vem jag är både privat och jobbmässigt.

LT – sandal är tillverkat i skinn så de håller dessutom väldigt länge. Om något ska se ut som skinn så ska det vara äkta skinn. Jag gillar verkligen inte syntetisk material varken på väskor eller skor. De två kardborreband som sveper över sandalerna samt remmen som går längst hälen ger dig en bekväm och stabilt komfort på foten. Den extra mjuka sulan ger dig komfort hela dagen och hjälper till att motverka bland annat rygg problem och vid hälsporre. Jag själv kan tex få ont i ryggen om jag har fel skor på mig. Perfekt för dig som söker en bekväm sandal för vardagsbruk och som i mitt fall även vill ha dessa på en fest.

Varumärke: Batz

Modell: LT

Användning: Inomhus/utomhus/promenad i skogen

Material: Utsida skinn – Insidan skinn – Innersula polstrad skinnfoder – Sula Eva. Så nog kommer dessa sandaler att hålla i vårt och torrt eftersom det är skinn både på insidan och på utsidan.

Titta tex på ovan skor hur snygga de är och samtidigt otroligt bekväma. Jag som också jobbar som barista vill då både se bra ut och vara bekväm. Så ovan skor är för mig exakt det jag söker när det gäller skor.

Glädjande nyheter

Just nu kan du få mellan 10-30 % rabatt på olika skor hos Batz på hemsidan Kolpa.

Hos Kolpa hittar du inte bara skor utan de har även andra utbud som tex strumpor och hjälpmedel. De är främst till för att du ska kunna jobba bekvämt, men jag anser att skorna är så pass fina att jag skulle kunna även gå på fest i dessa skor. Speciellt de ovan som är röda passar utmärkt för fest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *