Tjejkväll med vin från Argentina

Det händer att vi kör en tjejkväll mitt på en vardag för att varva ned när vi har varit otroligt duktiga i vårt säljteam. I denna team ingår Elina och svägerskan Karolina.

Elina sov kvar hos svägerskan Karolina och jag åkte hem med min bil.

Jag hade fått hem rött vin som heter Expedition Torrontés Chardonnay som är en nyhet på klimatsmart 1-liters tetra från Argentinas mest populära vinhus. Det fruktiga vinet passar utmärkt att dricka som det är eller till kyckling, fisk och vegetariska rätter. Expedition Torrontés Chardonnay har inslag av päron, citrus och blommor. Smaken är fräsch och fruktig, med toner av tropisk frukt, blommor och citrus. Vi drack den som den var utan mat till och hade lite kex och smörgåsbord till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *