American food and gift store serverar UJI energidryck till sina kunder

American food and gift store grundades av Charles Fletcher som upptäckte att amerikansk godis inte fanns i Sverige.

Vi har vissa sorter av amerikansk godis men långt i från alla sorter som man kan hitta i butiken som heter American food and gift store according to Charles Fletcher. De har även en webbshop där du direkt kan beställa hem amerikansk godis och mat om du bor utanför Stockholm och inte har möjlighet att åka dit.

Nedan ser ni UJI energidryck som finns riktigt kyld att köpa. American giftstore finns både på Sveavägen i Stockholm och i Täby centrum. Kan säga att Täby centrum är den galleria som har mest handel i hela Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *