Skip to content
Uncategorized

Hur jag slutade att röka på 4 dagar

Jag är utbildad inom energipsykologi och kvantfysik vilket innebär att man har en helt annat sätt att lösa problem än den gängse vi är vana vid.

Jag dricker hellre än att röka

Jag har utbildat mig till att klara av allt som är psykiskt på egen hand utan att ta hjälp utifrån. Jag tog ju så klart hjälp när jag utbildade mig för att förstå vad det är jag håller på med. Då kom jag i kontakt med EFT som innebär emotionell tryckfältsterapi. Detta innebär att du knackar på olika punkter i ansikte, kropp och händer. Det är samma punkter där du sätter akupunkturnålar. Sedan ska du fokusera dig på problemet tex i mitt fall var det att jag skulle sluta röka. Att sluta röka innebär inte bara en abstinensbesvär då jag själv aldrig led av någon abstinensbesvär. Det jag led av en vana i stället. Tex så var cigaretter min belöning om jag tex hade städat och behövde paus. Aldrig i mitt liv har jag känt av någon abstinensbesvär. Jag säger inte att folk inbillar sig när de får abstinens eftersom jag har själv sett hur dåligt folk kan må när de slutar röka. Vissa får feber och personlighetsstörningar. Jag själv hade bara den där vanan och belöningssystemet som jag fick tackla med.

Hur gick jag till väga för att glömma cigaretter?

Jag började tappa på dessa akupunkturknappar och upprepade meningen “jag glömmer att röka”. samt även lag in meningen “jag mår illa av röklukt”. Vips jag mådde superilla av röklukten och jag glömde bort att röka helt och hållet. Är du också rökare och vill sluta så kan du göra som jag gjorde ovan. Blir det svårt för dig ändå så kan du prova E cigg och du måste då vara över 18 år. För det första som sker när du kommer in på sidan är att du ska godkänna att du faktiskt är över 18 år gammal. Även om det bara handlar om E cigg så ska du fortfarande vara myndig för att kunna beställa produkter på sidan. Jag känner då att hemsidan är väldigt seriös när de ställer dessa krav direkt när du kommer in på hemsidan.

Karamell och bubbelgum samt kaffe är bland favoriterna.

De har massor av olika saker att välja bland bl.a Mad Vape flaskor som är på 10ml och finns som nikotinfritt eller i nikotinstyrka på 3mg, 6mg och 9mg.
Mad Vape är TPD godkänd och registrerad E juice.
Varje flaska har barnsäker lock, med varningstext och bipacksedel på Svenska. Att den är barnsäker tycker jag är det viktigaste för då kan du ha dina prylar utan att vara rädd för att någon bebis ska krypa in i din väska och prova produkterna. Du kan med rent samvete köpa hem dem utan risker för små barn.

Jag gillar smaker av kaffe, karamell och bubbelgum för att de för mina tankar till goda macarones och andra härliga bakverk som nedan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *