ICA gruppen framtidsmötet med varumärkesägare

Jag har varit på en inbjudan av ICA gruppen. De inbjudna var VD och grundare för olika varumärken som samarbetar med ICA gruppen.

Detta är hur mitt liv som entreprenör ser ut då jag har alla kontakter man kan tänkas behöva för att lyckas som entreprenör. Jag har också fått kontakt med fantastiska entreprenörer och just detta liv passar mig utmärkt då jag själv är franchisetagare inom Waynes Coffee.  Jag har lyckats bygga upp ett förtroende med entreprenörer genom tiden och därför också lätt kan göra business med andra aktörer. Jag har lätt för att ta kontakt och lyssnar mer än talar med människor. Detta är också min hemlighet hur jag lyckas som entreprenör dvs lyssnar mer än jag talar. Detta har jag fått lära mig av Nelson Mandelas pappa.

På plats hade vi bl.a Ann-Katrin Tottie, framtidsanalytiker ICA och Moderator för ICA:s framtidsmöte var Lydia Capolicchio. På scen hade vi även Per Strömberg, VD ICA Gruppen, Mai­Lis Hellénius, professor i allmänmedicin på Karolinska Institutet
David Åsman, chef för affärsutveckling i Europa på Lifesum och sist men inte minst min absoluta favorittjej Gunilla von Platen, entreprenör och grundare av Xzakt Kundrelation

Nedan ser ni konferenciern

Lydia Capolicchio

Med mig hade jag min kollega och svägerska Karolina Wendelin som driver en skönhetssalong i Uppsala.

Det bjöds på otrolig fin lunch för att visa hur framtidens mat kommer att se ut.

VD för ICA gruppen Per Strömberg

Nedan ser ni min och Karolinas namnskylt. Alla hade namnskylt på sig och vi mötte även VD för kronans ägg både från Sverige och Norge. Har mött otroligt mycket intressanta personer och alla är de grundare, VD eller ägare av olika livsmedelsprodukter.

Så här skrev ICA gruppens VD Per Strömberg i mailet för inbjudan till mig:

I år handlar ICAs Framtidsmöte om en ödesfråga för Sverige och vår bransch – framtidens hälsa. Enligt WHO kommer 70 procent av all sjukdom i världen år 2020 att orsakas av levnadsvanor. Men kan nya insikter och ny teknik leda till förbättrad hälsa?

Den 9 april har du möjlighet att ta del av årets framtidsrapport och tillsammans med ledande forskare och experter diskutera hur vi kan tackla de tre viktigaste utmaningarna inom hälsa; klyftor, bakterier och stress.
Vi kommer även att lyfta vilken roll entreprenörskap kan spela för att lösa samhällsproblem och delar ut Entreprenörspriset till Årets lokala hjälte och Årets hälsoentreprenör.

Efter en spännande eftermiddag i framtidens tecken minglar vi med något gott att äta och dricka. Mer information om programmet kommer inom kort.

Per Strömberg, CEO ICA Gruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *