Skip to content
Uncategorized

Som hertiginnan af Uppsala bör jag slippa städa

Jag har bestämt mig för att bo på Uppsala slott i framtiden och helst i samma våning som kronprinsessan Victoria bodde i när hon studerade i Uppsala.

Nedan ser ni min senaste bild på prins Carl Philip och prinsessa Sofia två personer som verkligen slipper städa.

Nedan är jag på Uppsala slott en våning ovanför kronprinsessan Victorias bostad. På samma sida bor även landshövdingen som just nu heter Göran Enander. Tänk dig att alla dessa personer slipper städa för det jobbigaste är att städa.

Ni kanske också såg inlägget där jag träffade Guvernör och ambassadörer från Kenya. Även de träffade landshövdingen Göran Enander innan de besökte mig. Dessa människor slipper städa och därför har de tid för annat. Då är det inte bara tid för att jobba effektivare och resa inom tjänsten. Dessa personer har också mer tid för fritidssysslor. Jag hade då velat ha städhjälp varje dag en bestämd tid. Precis som på hotell att när man checkar ut syns det genom att man lämnar in nyckeln och då passar städpersonalen på att gå igenom hela hotellrummet och städar. Så vill du ha rent hemma så vänder dig till hemstädning i Stockholm eller hur?

Jag finner det väldigt lätt att laga mat och skulle kunna laga mat och baka flera gånger per dag. Det jobbiga är att servera och att plocka undan disk. Sedan gillar jag inte att stryka, dammsuga eller skura någon golv. Jag vill göra det som är kul helt enkelt. För att kunna göra det som är kul så behöver jag starta mina företag redan innan jul för att till nyårsskiftet anställa en personlig hovdam.

Min högsta önskan är att få en egen hovdam som följer mig överallt och håller i min väska samt assisterar mig med fotografering. Allt detta kommer jag att få för jag får exakt allt jag önskar här i livet fast allt tar olika tid. Det är det här med attraktionslagen som jag ännu inte har klurat ut. Hur lång tid tar det för universum att sända min önskan? Det går att få hjälp med allt inom städning om du vänder dig till hemstädning i Stockholm som är proffs på helhetslösningar. Hoppas de även kan sända mig min egen hovdam då jag ändå är Hertiginnan af Uppsala så faller det sig naturligt med en hovdam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *