Hur bli man av med en vän med 5 punkter?

Det kan låta konstigt att man ibland inte vill umgås med vissa personer trots att de är snälla. Har du tänkt på att du ibland hellre väljer vänner som är arroganta än en snäll person som tar din energi.

Jag ska tala om för er hur man bli av med mig som vän

1) Om du bara talar om dig själv och inte vill lyssna på dina vänner blir du definitivt av med dina vänner en efter en.

2) Om du försöker tvinga dina vänner ut fast att de inte orkar. Jag hade en väninna som alltid tjatade om att jag skulle ut på kvällen med henne. Värsta jag vet är när folk ska försöka övertala en till att gå ut på en pub när det inte är så jag lever mitt liv.

3 a) Tvinga mig till badhus eller fylla badkaret med vatten och tro att jag ska hoppa i. Jag hatar att bada och skulle aldrig orka umgås med ett sällskap som åker ut och badar. Jag klarar inte av att ta med mig en blöt handduk hem. Det finns ju handdukstorkar man kan använda sig utav för hemmabruk. Fast en sådan kan man ju inte ta med sig till ett badhus. I Uppsala finns två badhus Centralbadet och Fyrishov. Ingen av dem använder sig utav denna handdukstorkar. De borde ha en sådan så att folk kan torka sina handdukar innan de ger sig hem.

3 b) Folk som ska kasta en i vattnet och tro att då ska jag få det extra kul. Folk som ska dyka i närheten av mig eller simma i närheten av mig. Det enda gången ni kommer se mig i badkar eller badhus är när jag har kläderna på och det inte finns vatten i närheten. För överallt jag är behöver jag en torr handduk hela tiden. Jag kan dessvärre inte bära med mig av en handdukstorkar så därför stannar jag hemma.

Jag skulle då välja nedan handdukstork för att då hänger man upp sina handdukar såsom man brukar hänga dem på en spik. Det blir bara dekorativt och snyggt samt gör sitt jobb perfekt.

4) Vänner som inte förstår vad tystnadsplikt innebär som sprider det man säger vind för våg.

5) De som lägger sig om jag tränar eller inte samt ska ge mig goda råd om hur jag ska äta. Jag orkar inte med dessa sorter som själva ser ut att ha upplevt flera världskrig, men ska se till att jag mår bra. De ska vara hälsan själva om jag ska lyssna på dem. Man kan inte själv se sliten ut och sedan försöka ge andra tips och råd. Det är för mig energitagande och jag orkar ej lyssna på smartingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *