Nu finns UJI energidryck på Moe Joe Uppsala

Det finns två Moe Joe i Uppsala en i Svava matgalleria och en mitt emot Sankt persgallerian. Jag åkte själv till kontoret och plocka ihop alla backar för att leverera till Moe Joe.

I dag har jag åter massa möten inbokade från kl 11.00-18.00 så då kan ni tänka er hur mina dagar ser ut. Trots detta hinner jag ta in kunder och leverera UJI till olika återförsäljare. Jag har alltid någon annan som leverera mat till mig eller så äter vi affärslunch ute. Jag får otroligt mycket hjälp på vägen för att hinna med så mycket som möjligt så jag sliter heller inte ut mig. Jag låter hjärnan jobba i stället för fötterna helt enkelt.

Moe Joe är caféet för dig som vill leva sunt och nyttigt. Nu finns UJi energidryck som är gjord på matcha pulver. Den är helt utan taurin, vegan och glutenfri kan det bli bättre? Moe Joe är franchise och håller på att expandera runt om i Sverige.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *