Workshop om att väcka sin mediala förmåga

Sedan flera år tillbaka har jag varit en inbiten gäst hos Maria Therese Agerhill som driver studiecirkel inom andliga kurser.

Vi var 19 deltagare och nedan ser ni elever som var kvar efter kursens slut. Det är jag och kursledaren Maria Therese som sitter på stolar.

När jag kom fram såg jag massor av bilar som stod parkerade på kursgården. Jag blev genast glad för jag älskar när det är många kursdeltagare. Maria Therese brukar vilja att vi jobbar två och två och då med någon vi inte känner sedan tidigare.

Kursen var mellan kl 18.00-20.30 då ingår det även jättegod fika till alla deltagarna. Kursen i hur du väcker din mediala förmåga hittar du här.

I nedan härliga lokal äger kurserna rum som även är en butik för hästsport en trappa ned.

Det är som är så bra med kurserna hos Maria Therese är att hon är så pedagogisk och går igenom teoridelen med andlighet innan vi använder den praktisk. Andlighet är en hel vetenskap och lärdom tar aldrig slut. Tänk er att jag har gått här i 10 år och ändå lär jag mig något nytt varje gång.

Vi fick göra 3 olika övningar:

Övning 1 innebar att man fick tona in på varandra två och två för att kunna känna in varandra. Tjejen jag då fick jobba med var väldigt duktig på att känna in mig och hon kände detsamma om mig.

Övning 2 innebar att man fick välja ut vykort bland en stor hög med massor av vykort. Sedan skulle man inte titta på sitt vykort utan ge det till den man samarbetar med. Sedan skulle man genom att titta på bilderna tona in på varandra genom intuition.

Övning 3 innebar att man skulle välja ut tre olika tygstycken och genom dess färg och form känna in varandra. Även här skulle man välja ut tyg och ge dit till sin partner man jobbar med.

Tiden bara rann i väg och det kändes som roliga timmen när man var liten. Maria Therese kallar detta för vuxendagis eftersom man helt enkelt får en personlig utveckling fast på ett mycket roligt och avslappnande sätt.

Av alla 19 deltagare så var det bara en kille som var med denna gång.

Maria Therese har fler andliga kurser som du kan välja att gå på. Kolla in hennes hemsida så ser du utbudet. Jag har även gått tarot kurs hos henne. Det som jag är mest nyfiken på är faktiskt transmediumskap. Detta innebär att mediumet går i trans och få kontakt med högre väsen som ger budskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *