Hälsningar från andevärlden hur ser det ut?

 

Många människor tror att när man möter människor som har gått bort så ska man se dem såsom man såg dem när de levde. Riktigt så ser det inte ut och jag ska förklara för er varför.

De döda har inte upphört att finnas till bara för att de lämnat sitt fysiska liv här på jorden, de finns på ett annat plan i en annan dimension, nämligen i andevärlden. Skillnaden mellan dig och en ande är att anden har ingen fysisk kropp, men det har du. Så hur ska du då kunna se en ande om nu anden inte har någon kropp?

Vi hamnar i andevärlden när vi dör och har lämnat livet på jorden, där lever vi sedan vidare som fria andar utan en fysisk kropp som kanske har burit på sjukdomar, smärtor och andra bekymmer. Jag brukar säga att tur att döden finns för annars lever vi med våra smärtor livet ut och allt ont har därför ett slut.

Att välja musik på begravningen

När vi dör slutar vi inte att höra det som finns på jorden därför är det alltid bra att välja en sång till den avlidnes ära. Spela upp den sång som ni tror personen älskade mest eller om ni hinner fråga personen vilken sång personen älskade mest. Man bör spela favoritmusiken på en begravning. En låt jag hade önskat mig på min egen begravning är klassisk musik tex av Satie för det är lugnande. Jag skulle inte orka med någon pop musik på min egen begravning för jag vill inte väckas när jag väl har dött.

Klädsel vid begravning

Hos Lavendla kan du få tips och råd hur du ska vara klädd vid begravning. Det är därför som jag också kan rekommendera Lavendla Begravningsbyrå Uppsala eftersom de också ger tips på klädsel, minnesstund mm. Jag brukar enklast titta hur kungafamiljen är klädda och då vet jag allt om vett och etikett vid en begravning. Nedan bild ser ni tex Kronprinsessan på Daghammarskölds minnesstund som var en privat besök från hennes sida. Jag var närvarande också då jag följer kungafamiljen på olika uppdrag.

Andevärlden söker din uppmärksamhet:

När någon från andevärlden ger sig till känna så kan det ibland ske i form av att det känns som om te.x. någon drar fingrarna genom ditt hår eller som en mjuk smekning.
Man kan också uppleva som om en kylig vind kommer och sveper förbi.

Många upplever att man kan känna sig iakttagen, precis som om någon står bakom och tittar på dig, detta kan ofta upplevas starkare än när en levande människa tittar på en. Ibland kan man också känna som att någon lägger sin hand exempelvis på din axel eller på din rygg och håller om dig i all kärleksfull välmening. Själv har jag känt att någon tar tag i min fot när jag sover.

Detta känns helt naturligt, precis som om en levande person smeker eller lägger sin varma hand på dig. Det är inte alls ovanligt att man kan höra fotsteg, och ibland röster. Dörrar som öppnas eller slås igen, utan att någon finns i närheten.

Saker och ting som byter plats och försvinner i hemmet helt oförklarligt, för att senare återfinnas på helt andra ställen. Men ibland är dom hyggliga och lägger tillbaka det på samma plats där det fanns tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *